Blog

3 råd til når du skal renovere din bolig

Alle elsker at få deres bolig renoveret og lavet lige som de drømmer om. Men de fleste drømmer om resultatet og knap så meget om vejen dertil. Derfor er det dejligt når man kan gøre renoveringen lettere og det kan du faktisk på nogle punkter. Her er der 3 ting der er værd at vide, når du står over for en renovering af din bolig.

Skal dine vægge fornyes?

Har du netop købt en bolig, hvor det stadig er 70’ernes farverige tapet der præger væggene eller er din bolig fyldt med det i 90’erne populære savsmuldstapet? Så kan det være noget af en opgave at fjerne de gamle tapeter kun ved hjælp af dine hænder og muskler.

Heldigvis findes der noget der kan hjælpe dig. Nemlig det smarte og effektive tapetopløser der kan fjerne selv de mest genstridige rester af det gamle tapet. Så spar endeligt på dine kræfter og benyt dig af tapetopløser når du skal have det gamle tapet af dine væge.

Er du i tvivl om du vil beholde brændeovnen eller ej?

Har du en brændeovn i din bolig som du er i tvivl om du vil beholde på grund af rengøringen fra den? Så er du måske ikke klar over at du kan få en virkelig effektiv askestøvsuger? Med en aksestøvsuger er du let over rengøringen efter du har haft tændt din brændeovn.

Nyt gulv eller ej?

Er du vild med trægulve og drømmer du om at få lagt et flot trægulv i din bolig? Har du i dag et gammelt og slidt trægulv som ikke er pænt længere, så kan drømmen om et nyt gulv hurtigt opstå. Men faktisk kan gamle trægulve slibes op igen og blive så flotte som nye.

Så inden du hiver det gamle gulv op og ligger et helt nyt. Så undersøg mulighederne for om dit nuværende trægulv kan slibes flot og pænt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *