Bloggen

Alt er klart til Lyoness Open

De sidste forberedelser

Aftenen før Lyoness (læs mere her: http://www.venturecuplab.dk/lyoness-open/ ) Open, havde vi gjort alt klart til den europæiske golfturnering. Jeg havde været rundt på banen flere gange, for at tjekke at alt var i orden. Midt i min spassertur så jeg en ejer og hendes hund. Hunden blev lige pludselig væk fra ejeren, og løb herind på golfbanen. Jeg formoder derfor, at det er denne hund der har efterladt en hundelort midt på banen. Jeg fandt derfor ud af, hvor hun boede, og jeg ringede til hende. Da hun tog telefonen, forklarede jeg hende situationen. I ren provokation bad jeg hende fjerne den selv den næste dag.

 

Nu er den væk

Den næste morgen kom hun som aftalt for at samle den op. Efter noget tid kørte hun hjem igen, og jeg mente derfor, at hun havde samlet den op. Da golfturneringen gik i gang, tænkte jeg derfor ikke mere over den, og jeg nød i stedet for spillet. Midt i turneringen trådte en af spillerne i en hundelort, og jeg vidste straks, hvem synderen var. Det var for meget, at hun ikke bare havde samlet den op. Hvis man skal have gjort noget ordenligt, må man gøre det selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *