For en uge siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på billige el løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt bestyrtet og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt unge der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung mand, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han gav mig faktisk et lille hint og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne anvende til gratis ture!


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Voi, eller Lime. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatter til Tier, som var den software jeg havde fået ind på min telefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder som man kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Når Next Generation er ready to rock

Det er urimeligt at de små pus altid skal være ekskluderet fra de her spændende oplevelser! Noget af det gode ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Ikke desto mindre bliver jeg nød til at insistere at ungen er godt beskyttet og kan holde varmen i sin vandtætte flyverdragt og godt tucket ind med bomuldstørklæder. Om mit barn så skal afprøve et airboard eller et motoriserede løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje segboards på samme måde som med el løbehjul. Jeg har dog her fundet en analyse og test af segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammeldags barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn sammene med vores børn anvendte vi faktisk en nedslidt chin-up-bar, der akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!