Blog

Den bedste psykoterapeut

Jeg har lige været ved den bedste psykoterapeut. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville få så meget ud af, at gå til denne psykoterapeut, men det har jeg fået. Jeg har som det første, fået et helt nyt syn på livet. Det alene har altså givet mig så utroligt meget ekstra overskud, at jeg har smidt de ekstra kilo, og totalt lagt mit liv om. Det er den bedste fornemmelse, og jeg er virkeligt glad for, at det lykkedes mig. Det første jeg gjorde rigtigt, var sådan set at gå til denne psykoterapeut, og jeg vil virkeligt mene, at jeg gjorde det helt rigtige. Det er jo så fedt at tænke på, at jeg da virkeligt også har svært ved at forestille mig, hvilken type jeg havde været i dag hvis det ikke havde været for min psykoterapeut. Jeg er ikke en gang sikker på, at jeg havde været her i dag. Jeg var virkeligt på et lav punkt, da det var, at jeg var i gang med mit arbejde, og inden jeg startede hos min psykoterapeut. Det gjorde jeg dog ikke desto mindre, og det var altså det smarteste jeg har gjort. Jeg er virkeligt glad for dette, og det er jo fedt, at jeg i dag kan sige, at min psykoterapeut og jeg har et sundt og afslappet forhold.

Sund psykoterapeut

Det er jo virkeligt vigtigt, at man kan snakke med sin psykoterapeut om alt. Det er altså nødt til at være et sundt forhold, og har du ikke det, så ender du altså også med at løbe ind i nogle problemer. Det vil man ikke, når det nu er ens psykoterapeut man snakker om. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for, at du altid har styr på dig selv. Det sørger du nemmest for at have, ved at have en god psykoterapeut, og et sundt forhold til denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *