Bloggen

Den sidste skolefotograf

Den første skolefotograf jeg nogensinde har haft, kan jeg overhovedet ikke huske. Det er dog sådan, at jeg faktisk godt kan huske den sidste skolefotograf jeg nogensinde har haft. Der er nemlig ingen tvivl om, at i lige så lang tid som jeg har haft denne skolefotograf, så har der slet ikke været tvivl om, at der virkeligt har været meget stor succes med denne skolefotograf. Det er nemlig sådan, at det lykkedes ham at fange et moment i det sidste skolefoto som jeg fik taget. Det er sådan, at jeg stadigvæk den dag i dag, faktisk ser på dette foto og tænker, at denne skolefotograf virkeligt var god.

Det er helt specielt med dette foto, og der er slet ingen tvivl om, at jeg ved at vi alle sammen også har gemt dette foto. Det er altså alle os der er med på dette foto selvfølgelig. Det er dog sådan, at jeg rent faktisk også tror at denne skolefotograf har beholdt sit foto. Der er nemlig ingen tvivl om, at det helt klart godt kunne være en engang ting, at han var så heldig at fange os på det perfekte øjeblik. Det er dog svært at vide med sikkerhed.

Den absolut bedste skolefotograf

Det er altså derfor, at mine venner og jeg, og alle andre der også var med på dette foto, har været med til at bestemme, at vi er sikre på, at dette er den bedste skolefotograf der nogensinde har været. Det er vi helt sikre på, og vi er faktisk klar til at beskytte det vi siger med alle men. Der er altså slet ingen tvivl om, at vi virkeligt mener det vi siger. Vi mener altså virkeligt at denne skolefotograf virkeligt er den bedste skolefotograf vi nogensinde har haft. Det er faktisk den bedste skolefotograf der nogensinde har været på vores skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *