Blog

Ejendomsservice du kan regne med.

Du tænker måske ikke over hvem der tager sig af din ejendom, hvem holder opgangen ren, renser taget, og hvor kommer viceværten fra. For dig følger viceværten måske bare med, når du flytter ind, eller har altid været der, ligesom Meyer fra Huset på Christianshavn. Måske har du ikke tænkt over at der er firmaer som står for din ejendomsservice. Der er nogle som er ansat til at passe din ejendom og vedligeholde gårdarealet og derfor er der en branche indenfor ejendomsservice.

Er du nysgerrig om branchen? Så læs mere her.

En vicevært er ikke bare en vicevært.

En vicevært er den person du kan stole på og regne med når der er noget der ikke fungerer i bygningen. Det er en person der udfylder mange roller, og de skal have erfaring indenfor håndværk, VVS-arbejde, og lignende opgaver.

Hos Gladeejendomsservice.dk inkluderer viceværter, men også gårdmænd, der er blevet mere populære som følge af urbaniseringen. Det er kort og godt dem der tager sig af det fælles gårdareal, den daglige vedligeholdelse der hører med, udefrakommende håndværkere, og lignende.

Der kan være mange der desværre tænker at et job indenfor ejendomsservice virker som et midlertidigt arbejde, men der er nogle som skal tage sig af din ejendom. Derfor når du vælger et firma, skal det være et der kan bryste sig af at de nyder deres arbejde og behandler boligen som hvis de selv boede der; rengjort, i god stand, og med en kærlig hånd.

Der er meget der hører under ejendomsservice, og derfor er det essentielt at vælge et firma der også tillader et uforpligtende besøg. Her kan du gennemgå hvad du ønsker af dit firma og hvilke forventninger du har til dem, og de kan fremlægge mere information om virksomheden og hvad de tilbyder af service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *