Bloggen

En tidløs flyttebil

 

Hvis der er noget der næsten altid har været der  så er det en flyttebil, læs  her. Det har selvfølgelig ikke altid været en bil,  men ideen bag en flyttebil har faktisk altid været der. Det er helt  tilbage til dengang hvor vi var nomader og jævnligt skulle flytte vores  ting på vogne, eller hvad vi nu engang havde på daværende tidspunkt.  Det er selvfølgelig mange år siden, og man kan vist også roligt sige  at der er sket en del siden, men uanset hvad så havde de brug for en  flyttebil dengang og det har vi som sådan set også den dag i dag.

Det er sjovt noget så enkelt som et flyttebil kan give sig selv plads  til altid at have været der gennem historien, men det ændrer sådan  set ikke på at den altid har været der, og at den sikkert også vil  være der i fremtiden, for hvordan skal man ellers flytte alle sine  ting uden en flyttebil. Medmindre der i fremtiden vil blive opfundet  et system så det ikke længere bliver nødvendigt at flytte sine ting  og derfor bruge en flyttebil, så vil det være noget der altid vil  være brug for. Jeg regner i hvert fald ikke med at vi lige pludseligt  stopper helt med at flytte vores beboelse fra tid til anden.

Det er  altså meget vigtigt for mig at sige at jeg syntes det er meget positivt  at vi stadigvæk har brug for en flyttebil fra tid til anden. Det eneste  jeg kan forestille mig vil ændre dette i fremtiden, vil være hvis  der bliver lavet et system med at alle huse vil blive lavet med møblerne  støbt i huset, så man ikke længere skal flytte sine ting. Uanset  hvad vil jeg tro at folk altid har noget de gerne vil have med når  de skal flytte, og jeg tror derfor også at der altid vil være brug  for en flyttebil eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *