Ejer du en eller flere ejendomme, vil du naturligvis det bedste for dem. Som udlejer skal man sørge for at holde ejendommen ved lige, og det betyder også at den skal holdes ren. Det er ikke kun godt for ejendommen, men også dens beboere.

Så hvordan vedligeholder du bedst din ejendom(me)? Det gør du gennem professionelle fagmænd. Se mere her.

Vicevært eller ejendomsservice?

Man kunne nemt tro, at det var det samme, og det er det også langt hen af vejen. Med professionel ejendomsservice får du hjælp til mange af de opgaver som en vicevært kan stå for. Her er der tale om ren vedligeholdelse. Det kan for eksempel være rengøring af trappeopgang og fortorv, eller tagrender.

Hvis du blot ønsker hjælp til almen vedligeholdelse, bør du altså bestille ejendomsservice. Ønsker du mere end dette, kan det bedre betale sig at anskaffe sig en fast vicevært til at ordne opgaverne.

Viceværten er ansigtet udadtil og kontakten til beboere

Med en vicevært i bygningen, slipper du for meget besvær. Det vil nemlig være ham/hende, beboere kommer til med mindre problemer, og det vil give dig mere tid og overskud til andre opgaver. Men udover at hjælpe beboerne, så kan viceværten også holde et øje med bygningen og sikre ro og orden. Skulle der opstå større problemer, kan vedkommende så kontakte dig som ejer. Således er du bedre sikret, for den bedste vedligholdelse af bygningen.

Husk også den ydre vedligeholdelse

Ejendomsservice gælder ikke kun indendørs, det er også vigtigt at holde området udenfor pænt og rent. Til dette kan du bestille service til at rengøre mure, for både grafitti og alger. På den måde bevarer du en pæn facade og forbedrer også dine muligheder for at finde nye beboere, når det skulle blive aktuelt igen.