Blog

Påskeæg firmagaver, påskegaver firma…..

“Påskeæg firmagaver, påskegaver firma, påskeæg firma, påskegaver til ansatte” det var den fulde liste der lå på mit skrivebord med en gul “post it” sticker om jeg skulle kontakte marketingchefen da jeg kom på arbejdet i mandags.

Jeg tænkte lidt over hvad mon det mon kunne betyde. men jeg lagde ikke mere i det, jeg ville jo nok få det at vide når jeg gik ind til marketingchefen.

Jeg skal sige jeg er ansat som kontormedhjælper i en mellemstor dansk produktionsvirksomhed. Mine arbejdsopgaver er ikke specielt defineret, jeg tager kopier, går på posthuset, passer telefon og hjælper til hvor der er brug for det.

En af mine arbejdsopgaver er at det er mig der bliver sendt i byen for at købe firmagaver, julegaver, jubilæumsgaver og så videre. Listen startede med “påskeæg firmagaver” så jeg gættede på at det nok havde noget med at gøre at firmaet ville give påskeæg til ansatte og kunder.

Jeg tænkte at det kunne måske være at marketingchefen vil have mig til at købe påskeæggene, det ville passe mig fint med en dag ude af kontoret hvor jeg kunne gå rundt i hovedgaden og finde de bedste påskeæg, og samtidigt se på butikker.

Da jeg skulle købe julekort brugte jeg en hel dag på det, det var ret hyggeligt jeg mødtes med en veninde og så gik vi rundt og shoppede en hel dag til fuld løn. Påskeæg lød til at være sværer at finde så jeg kunne nok bruge flere dage på at finde de helt rigtige, det ville passe mig fint, tænkte jeg.

Jeg gik så ind til marketingchefen og sagde med et stort smil på læberne “jeg gætter på at jeg skal ud og købe påskeæg”

“Så gætter du forkert Sofie, det tog al for lang tid da du skulle ud og købe julekort, specielt fordi jeg så de solgte dem henne på posthuset 5 minutter herfra”

Jeg blev helt paf og sagde “jamen listen…” ja sagde han, det er de ord du googler for at finde firmaer der sælger påskeæg online.

“Du starter med at skrive “påskeæg firmagaver” i googles søgefelt og trykker på søg, så finder du de firmaer der ser ud til at have de bedste tilbud og gemmer et link til deres side, og så fortsætter du med resten af ordene på listen .

Til sidst sender du mig link på de 20 firmaer der ser ud til at have de bedste tilbud. Så står jeg for selve indkøbene online. På den måde kan vi spare en masse tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *