Bloggen

Forskellige kaffekværne

 

I det man bedst kan betragte som gamle dage, da så  en kaffekværn noget anderledes ud, end de langt mere  moderne udgaver af kaffekværne som er at finde på markedet den dag  i dag. Den gang var en kaffekværn et apparat uden elektrisk indblanding.  Motoren på en gammeldags kaffekværn sattes i gang ved, at man ved  håndkraft drejede på det håndtag, som der gjorde at kværnen inde  i maskinen satte i gang, og begyndte at kværne.

Så snart man stoppede  med at dreje på håndtaget stoppede kværnen med at kværne. I skuffen  på en gammeldags kaffekværn fandt man så det kaffegrums, som der  ved dette stykke arbejde var blevet kværnet. I en nymodens kaffekværn  sidder der et batteri.

Man trykker på en knap og bønnerne som man  har lagt i maskinen kværnes automatisk og lægges ned i bunden af maskinen,  hvor man så kan følge med i hvor meget kaffegrums, der er klar til  at blive brygget om til kaffe. Man kan se dette uden at skulle åbne  en skuffe. Faktisk er der ikke så meget arbejde der skal gøres, maskinen  klarer arbejdet selv. En nymodens kaffekværn er et værktøj, der gør,  at man uden nogle dikkedarer kan få sig en god kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *