Blog

Gode erfaringer med algerens deles på nettet

Så jeres firma fortsat kan fremstå som et samlingspunkt for algerens, der bidrager til en rene huse og overflader.  Med et kig på tidligere årgange og event som omhandler algerens, kan jeg konstatere små løbende men mærkbare ændring til det bedre og ser i dag et professionelt firma, der med gode velskrevne og relevante vare deklarationer og brugsanvisninger, smukt grafisk layout og flotte billeder formår at holde interessen og oplyse sine læsere. Jeg arbejder realistisk med attituden ”ja og..” i stedet for ”nej” og vil derfor give mit allermest engagerede, nytænkende og kreative arbejde for at lede jeres firma videre i denne positive udvikling og sælge langt mere algerens end hidtil, klik her. Som radiovært på Aarhus Lokalradio byggede jeg programmet Sjov med Algerens op som et led i den dansk-oplysende organisation Algerens Ungdom Aarhus’ strategi om mere åbenhed og synlighed. Da jeg tidligere har deltaget i samt selv været tovholder på ideudviklings workshops, som arbejder med at promovere algerens, kunne jeg med fordel bruge mange af de samme teknikker og metoder til ideudvikling af det oplysende Radio Sjov med algerens.

Læs mere om algerens på nettet

Idéudvikling er et tidskrævende og mentalt udfordrende arbejde, men heldigvis et endnu mere underholdende og kreativt projekt, som med stor sandsynlighed skaber nytænkende og givende resultater, som man kan sælge langt mere algerens. Det er samtidig en proces, der skaber et åbent og positivt sammenhold blandt deltagerne og fokke bliver enige om, algerens er klart det bedste at bruge. Jeg finder det interessant at planlægge en workshop for jeres firmas ansatte, så også de kan lære mere om algerens.
Jeg vil gerne bidrage til et åbent og glad kontor, der toer og kan arbejde horisontalt sammen og bruge hinanden til at få og udvikle ideer på kryds af studieretninger. Der er mange kloge hoveder, som blot mangler lidt algerens for at blive så gode som nye.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *