Bloggen

Hair extensions i Danmark.

Hair extensions i Danmark.
Hair extensions i Danmark.

Markedet for hair extensions er vokset meget de seneste år her i Danmark. Dette skyldes at prisen for en påsætning af hår extensions er faldet meget de seneste år. For 10 år siden var det ikke ualmindeligt at give 5.000 – 6.000 for en fuld påsætning af 100 gram remy hår.

Remy hår er ægte menneske hår af højeste kvalitet, og derfor det dyreste. Ydermere vender alle hårene i remy hår den samme vej, tro det eller ej der er op og ned på hår. Dette kan nemt ses hvis man kigger på håret under et mikroskop.

Nu om dage er teknikkerne blevet forbedret, eller det er nok nærmere er extensions frisørerne der er blevet bedre til at mestre teknikkerne, så nu kan man få påsat extensions på under en time, hvordan før kunne det nemt tage 4 til 5 timer at få påsat hår ekstensions.

Den meget nedsatte arbejdstid der bruges nu, er hovedårsagen til at priserne er faldet så meget som de er. En anden årsag er indkøbsprisen på håret, det vil sige den pris som frisørerne giver.

Det meste af det ægte hår kommer fra den tredje verden, fra lande som Brazillien. Kina, Indien, Pakistan og så videre, det er der ikke noget nyt i. Det nye ligger i at før i tiden gik al handel med hår gennem en række af mellemmænd. Den Kinesiske leverandør solgte til en Europæisk importør som solgte til en Dansk forhandler som igen solgte til frisørerne.

Der var rigtig mange led, men nu sender leverandørerne tilbud direkte til frisørerne. Leverandørerne finder de frisører der laver hair extensions via den enkelte frisørs hjemmesider prisliste.

De ældste eksempler på hair extensions man har fundet er fra oldtidens Egypten, så man kan ikke påstå at det er et nyt fenomen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *