Blog

Hay kasser har skabt en ny trend

Tidligere var det den guldstribede Kähler vase, der var yderst populær. I dag er det de nye foldekasser fra Hay. Med den lille smarte, sammenklappelige foldekasse har Hay skabt en ny design klassiker. Den er uden tvivl kommet for at blive og findes allerede i mange danske hjem. Specielt kvinder har taget denne smarte lille kasse til sig og bruger den til mange formål. 

Den lille praktiske og moderigtige foldekasse 

Med sin foldekasse har Hay skabt et nyt klassisk design, der er gået lige i hjertet på specielt de danske kvinder. De har taget ualmindeligt godt imod Hays nyeste design, nemlig den smarte foldekasse. Foldekassen er lavet i tre størrelser. Den passer derfor ind. Hvad end du vil bruge den til papirer, legetøj eller bøger. Lige præcis mangfoldigheden i brugen af foldekassen, gør den så populær. Udover at den findes i forskellige størrelser, findes den også i flere forskellige farver. Den passer derfor ind i et hvert hjem. Uanset hvilken stilart der ellers findes i hjemmet. 

Hvor køber man den moderigtige Hay kasse? 

Hay kasserne kan købes flere forskellige steder. Både online og i fysiske butikker. Du finder blandt andet nye Hay kasser på hos billige forhandlere, hvor de forhandler mange af deres skønne produkter. Det er fuldt forståeligt, at Hay har skabt en ny trend med deres smarte kasse. Den rummer mange muligheder for praktisk opbevaring samtidig med, at den har et lækkert design. Det falder i god jord hos langt de fleste mennesker, når æstetik og brugbarhed går hånd i hånd. Udover at den er praktisk, så er den også lavet i 15 forskellige farver og i et tidløst design. Så den er både designmæssigt perfekt, både nu og de næste mange år. Det er altså et praktisk lille stykke design, som ikke går af mode.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *