Hvad er den bedste gearolie?

Hvad er den bedste gearolie?
Hvad er den bedste gearolie?

Hvad er forskellen gearolie og almindelig smøreolie ?

Den er stor, der stilles meget større krav til den olie der bruges i en gearkasse og den olie der bruges til at smøre med.

Olie der bruges til at smøre for eksempel en cykel stilles der ikke særlig store krav til, den skal simpelthen bare kunne smøre. Der er ikke noget med at det skal kunne smøre extra godt skal være speciel fin i kvalitet eller kunne modstå special høje temperaturer   

Men den olie der bruges i en gearkasse skal kunne modstå meget høje temperaturer gearolie og skal samtidigt kunne smører rigtigt godt.

Man kan godt sige at gearolie er finere end almindelige olie som for eksempel almindelig motorolie. Derfor koster den olie man bruger til gearkasser mere end den olie man bruger til at smøre sin cykel med.

Man kan få rigtig mange forskellige slags olier hvis man klikker sig ind på Olieshop.dk kan man se hvor mange forskellige slags der er for kun at nævne nogle få udover Gearolie så er der, Hydraulikolie Smørefedt Kompressorolie Kædeolie  Motorsavs Olie Rustløsner Rustbeskyttelse Vangeolie og mange mange flere slags. Kig selv..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *