Blog

Hvad kunstig intelligens kan gøre for dig

De fleste af os, som har hørt om  kunstig intelligens har nok hørt om igennem film som Terminator. Det kan lyde skræmmende, at noget som vi har skabt, kan blive lige så kloge som vi er, hvis ikke klogere. Men det behøver man slet ikke at frygte af to grunde. For det første, så er vi langt fra at skabe disse kunstige intelligenser til på nogen måde at være kloge nok, at de er i nærheden af os eller fra at skabe rigtig kunstig intelligens.

Det der definerer det, er nemlig at computerne skal kunne lære sig selv nye ting. Det kan de ikke endnu. Og den anden grund, er at umiddelbart er der ikke noget der peger på et dårligt forhold mellem mennesker og maskine. Tværtimod er de umådelige hjælpsomme, som du også kan læse her i artiklen. Så lad os kigge på, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe dig!

Alt de mondæne og kedelige

Computere kan sørge for at ordne alt det kedelige og mondæne i dit liv. Hvis du har kunstig intelligens i dit hjem, i form af Google home eller andet, så kan kunstig intelligens hjælpe med at ordne og holde styr på dit hjem og dine planer.

Du kan indsætte dine planer og din kalender, og så vil det hjælpe dig med at huske dig på de forskellige ting og sager, så du ikke bliver alt for forvirret og rundtosset. Sådan lidt som en personlig assistent.

Eller hvis det skulle være på arbejdsmarkedet, så kan den for eksempel hjælpe med at stemple ind og stemple ud igen. Det er nemlig en af de ting, som bare skal gøres, uden at der er så meget til det. Men det kan du blive fri for, plus du kan få et system, som kan gøre det mere præcist, fordi det er bygget på fysiske fakta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *