Bloggen

Min farmor aner intet om telefoner

Når jeg sidder og forklarer min gamle farmor hvordan den nye teknologi virker, er det ikke så ligetil, da det efterhånden kræver en del forklaring, da hun ikke rigtigt ved noget som helst om dagens moderne teknologi. Jeg skulle her forleden forklare hende hvordan min nye iphone 4s fungerede hende.

Det største problem var for mig at forklare hende hvorfor jeg havde et iphone 4s cover på. Hun kunne ikke forstå hvorfor man ikke bare lavede et indbygget iphone 4s cover, så telefonen kunne holde til mere fra starten. Hun kunne ligeledes ikke forstå hvordan telefonen fortsat kunne virke når man pillede mit iphone 4s cover af. Hun troede altså at mit iphone 4s cover var en del af elektronikken, så coveret fik iphonen til at være hurtige altså som en form for ekstra teknologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *