Bloggen

Nu kan jeg oplade min mobil i det fri

Jeg var for nyligt på en tur ude i det fri, hvor jeg skulle være  i nogle uger. Jeg havde ikke mulighed for at få strøm, og jeg ville  derfor ikke have mulighed for at lade min telefon op, eller bruge anden  form for strøm. Jeg faldt så over en genial ny solcelle oplader til  min telefon.

Det betød at jeg via en genial ny solcelle oplader, kunne  oplade min telefon lige så snart jeg havde lyst, så længe der var  sol, og det var meget lidt sol der skulle til.

Jeg havde derfor strøm  på min telefon under hele turen. Hvis jeg ikke havde fundet en genial  ny solcelle oplader, havde det ikke været muligt for mig at oplade  min telefon, og jeg kunne derfor ikke have haft den samme sikkerhed.  Hvis jeg altså nu var kommet i alvorlige problemer, ville det have  betydet at jeg var nødt til at gå ind til den nærmeste by, for at  komme i kontakt med omverdenen, men til tak for en genial ny solcelle oplader behøvede jeg ikke dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *