Bloggen

Ny Pukka te

Der er lige kommet noget helt nyt pukka te, som man vist roligt kan sige kommer til at sætte gang i te markedet, http://www.puregreenshop.dk/okologiske-biodynamiske-fodevarer/okologisk-te.html . Jeg er faktisk helt sikker på, at på grund af denne nye smag der er kommet fra pukka te, så vil vi meget snart få at se, og pukka te for lov at overleve på markedet. Man kan nemlig godt sige, at det er pukka te sidste chance, og får de ikke succes med deres nyeste model og smagsvariant, ja så er jeg faktisk ret sikker på, at de vil være nødt til at dreje nøglen om.

pukka te Det er tragisk, specielt for alle os, som virkeligt elsker pukka te, som ved hvor godt pukka te rent faktisk er. Vi er nemlig mange der mener at pukka te er den bedste te der overhovedet findes, og jeg ved faktisk at vi er en del der mener dette. Problemet er at vi er mange der mener dette, men at vi ikke er nok til at kunne få pukka te til at løbe rundt, og det er altså derfor at de er truet af konkurs.

Reklame for Pukka te

Problemet med Pukka te, er det samme problem som det altid har været, og det er at de ikke har nogle penge til at lave reklame. Der er ingen tvivl om at reklame er en investering, men har man ikke kapital til at investere i reklame er det meget svært at overleve, og det er sådan set uanset hvor godt dit produkt rent faktisk er. Det er altså derfor at pukka te har så store problemer, for til trods for at deres produkter er så gode, og at deres te er den bedste mange af os har smagt, så er der ikke nok der har smagt pukka te, og der er derfor ikke nok der køber pukka te.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *