Flere og flere mennesker bliver bevidste om, at vi er nødt til at passe på miljøet. Og flere og flere gør noget ved det. Det gør du måske også.

Der er mange ting, man kan gøre for at passe lidt bedre på miljøet. Hvis du ikke kan overskue at lægge hele dit liv om, så er det slet heller ikke nødvendigt. Du kan gøre en forskel med ganske små ting også. Fx ved at gå over til at købe bambus strømper.

Bambus strømper er miljøvenlige

Bambus er et miljøvenligt materiale. Det gror hurtigt, og det optager meget CO2. Alle de ting, vi kan lave af bambus, er altså også mere miljøvenlige end deres alternativer.

Bambus strømper er også miljøvenlige, fordi de kan vaskes ved lave temperaturer. Det betyder, at du bruger mindre energi på at vaske dem. Du bruger også færre penge på vask.

Stadig behagelige

Bambus lyder ikke som et behageligt materiale til tøj, men det er det. Bambusstrømper er slet ikke ubehagelige at have på. De er meget bløde. Bambussen bliver forarbejdet, så du ikke skal gå rundt i et par træsko, men får nogle lækre, bløde bambusstrømper.

Flere fordele

Miljøvenlighed og blødhed er ikke de eneste fordele ved bambusstrømper. De har faktisk en antibakteriel effekt, og så er de temperaturregulerende. Det vil sige, at de er behagelige at have på i alle temperaturer. Har du brug for at have strømper på om sommeren, så vælg et par bambusstrømper.

Bambusstrømper er desuden allergivenlige, så du kan roligt tage dem på, selvom du har problemer med andre materialer. Dine bambusstrømper vil ikke give dig problemer.

Er du blevet overbevist, så kan du finde dine bambus strømper på https://bambus-stroemper.dk/. Der er både strømper til kvinder, mænd og børn. Skift jeres strømpelagre ud, efterhånden som I har brug for nye strømper. Så bliver I mere miljøvenlige, og I får lækre strømper at gå rundt i.