Blog

Sådan vælger du den bedste algerens til din terrasse

At finde den bedste algerens til din terrasse kan gøre et kedeligt udendørs job lige så let som at sprøjte og gå væk. Der er heller ikke noget mere tilfredsstillende end at se de transformerende effekter af en god gårdspladsrenser; vil du pludselig kunne se den originale farve på plader og brolægning, der er blevet skjult under snavs og mos.

Generelt om algerens

Noget algerens kræver mere indsats end andre og skal skrubbes ned i terrassen og skylles derefter af. Andre sprøjtes blot på og så er det det. Disse kan påføres og efterlades til at virke på snavs, skimmelsvamp og alger, hvilket efterlader en beskyttende belægning, der fortsat holder overfladen ren i flere måneder. Et sted du for eksempel kan finde algerens er https://gladrens.dk/algerens/.

Tjek ingredienserne

Noget algerens er ikke egnet til brug på materialer som marmor, eller at komme i kontakt med visse metaller. Fortynd som anvist.

Test på et lille område, hvis du er usikker på, hvordan det vil påvirke terrassematerialet.

Sikkerhedshenseender

Følg altid producentens retningslinjer for brug og brug beskyttelsesdragt og beskyttelsesbriller, når du bruger algerens, da det indeholder hårde kemikalier og syrer. Pas på i tilfælde af stænk og bortskaf affaldet grundigt efter brug for at undgå skade på mennesker eller miljøet.

Tjek producentens instruktioner nøje for at finde ud af, om din algerens er sikker for børn og dyr at lege og gå på efter brug. Det meste algerens er giftigt for organismer, der lever i vand; se efter advarslen på bagsiden og undgå at bruge nær damme.

Vælg det bedste vejr til rengøring

Hvis det ser ud til at give regn kort efter, at du er færdig, kan det vaske dit rengøringsmiddel væk, før det er tørret. Omvendt kan det fordampe for hurtigt, hvis det er for varmt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *