Bloggen

Savagear er mit mærke

Når jeg skal investere i nyt til min store hobby, fiskeri, så er det Savagear jeg tyer til. Der er et kæmpe udvalg inden for alt, hvad hjertet overhovedet kan begære og jeg er en svoren fan. Jeg har efterhånden en hel del erfaringer med fiskeudstyr og med tiden finder man jo dét, som man allerhelst vil bruge.

Hvis der er nogen, der spørger mig ud om, hvilke produkter, jeg kan anbefale til fiskeri, så vil jeg til hver en tid, anbefale dem fra Savagear. Jeg havde for eksempel en snak med en anden lystfisker her for et par måneder siden. Som så mange andre gange, så var det fiskegrej og udstyr, som snakken gik på. Han havde købt noget forskelligt udstyr, sådan rundt omkring og gik og var lidt utilfreds, med sit grej. Han havde ikke det store held med sit fiskeri, og fortalte, at når han så hvad andre sådan gik og fik på krogen, så kunne han jo godt blive lidt misundelig. Han havde overvejet, om han måske ikke skulle gå lidt mere helhjertet ind i, hvilket udstyr han brugte.
savagear
 Jeg anbefalede Savagear 

Jeg kunne godt nikke genkendende til hans holdning, for det var også sådan jeg havde det i starten af min lystfisker-karriere. Jeg fortalte ham derfor min egen historie og anbefalede ham, at kigge nærmere på, hvad Savagear havde at byde på. Jeg gav ham også lidt hints til, hvad han eventuelt kunne lægge ud med at købe.

Jeg mødte ham her forleden igen. Jeg var lige forbi den lokale Put and Take, for at fiske i et par timer og hér stod han med sit nye udstyr fra Savagear. Han vinkede mig grinende over til sig og han viste mig en stor, flot ørred, som han lige han fanget. Han var en glad mand. Det var tydeligt. Det luner, når man fornemmer, at man har gjort noget godt for et andet menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *