Blog

Sidste chance for et su lån

 

Tiden  var ved at rende ud af min uddanelse, og jeg ledte derfor efter muligheder  jeg kunne give mig til at gøre, når jeg var færdig på min uddannelse.  Jeg søgte derfor et job i Afrika, hvor jeg ville få en god hyre, og  en masse fede oplevelser. Jeg blev heldigvis ansat, men jeg havde ikke  lige tænkt over at det var dyrt at rejse derned, og det var ikke fordi  jeg havde en opsparing tilbage, efter en del år på SU.

Jeg var derfor  nødt til at finde et billig lån, og det fandt jeg så, og godkendte alle betingelserne og skrev under  på et billig lån. Da jeg var færdig på uddannelsen, rejste jeg derfor  til Afrika, hvor jeg samtidig med at jeg boede i Afrika, betalte af  på mit billig lån, og det hele forløb ganske nemt, og uden problemer.  Så det endte med at jeg betalte af på mit billig lån, og det hele  gik uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *