Blog

Sig farvel til dit alkoholmisbrug

Hvis jeg skal hjælpe dig videre her i livet, så skal jeg nok gøre det, ved at foreslå dig en ting, som du helt sikkert ikke har lyst til at høre. Det er dog ikke desto mindre sandt, og hvad du ganske enkelt bare skal sørge for at indse, er altså bare, at dit alkoholmisbrug smadrer dit liv, og for at du rent faktisk kan opnå noget her i livet, så er du også nødt til at lægge dit alkoholmisbrug på hylden. Der er altså ingen vej udenom, og når du først er begyndt at overveje dette, vil du også opdage, at der virkeligt vil ligge et helt andet liv og vente på dig, på den anden side af dit alkoholmisbrug.

Kom over dit alkoholmisbrug

Så det er altså bare om, at begynde at kæmpe, og så er jeg også sikker på, at det før eller siden, også nok skal lykkedes for dig at komme dig over dit alkoholmisbrug, da det jo virkeligt bare vil være det smarteste at gøre dette, for når det først er gået op for dig hvad jeg snakker om, så er jeg bestemt heller ikke i tvivl om, at det virkeligt nok skal ende med at betyde et eller andet, og at du helt sikkert også kommer til at lære en helt masse i sidste ende. Det er altså virkeligt interessant, og det er jo sjovt nok også grunden til, at det før eller siden, virkeligt bare er nødt til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk snakker om, og ikke mindst hvad jeg gerne vil have dig til at gøre med det samme. Det er jo virkeligt bare om at komme i gang, og når du først er begyndt at give mig ret i dette, vil der altså normalt heller ikke være nogen tvivl om, at det nok skal komme til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk snakker om. Det er altså virkeligt interessant, og når det først er gået op for dig hvad jeg snakker om, så er jeg normalt heller ikke i tvivl om, at det virkeligt nok skal komme til at gå op for dig på et eller andet tidspunkt, hvorfor du skulle have sagt farvel til dit alkoholmisbrug mange år tidligere. Det vil du dog først kunne indse, når du først er kommet fri af dit alkoholmisbrug, og er kommet videre med dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *