Bloggen

Sikker på lys med GU10

Mit navn er Keld og jeg bor i Tunesien. Her har jeg boet siden jeg var 45 år gammel. Min kone er tuneser og jeg er rigtig glad for at være her. Det er ikke ligesom hjemme i Danmark hvor sikkerheden er høj og kriminaliteten lav. Hernede er man nødt til at barrikadere sig mod evt. røvere og kriminelle. Min kone Sasha og jeg har et hus i et plan, det er et lækkert hus med et stort køkken, to badeværelser, en stue og tre værelser. Vi er rigtig glade for huset, men kvarteret er mindre godt. Derfor har vi en mur rundt om huset og oven på muren er der et elektrisk hegn. Ja det er ikke så kønt, men desværre nødvendigt. Vi har også lys hele vejen rundt om huset. Lamperne er monteret flere stedet på muren og det er vigtigt at der er nogle gode pærer i dem, for de skal være tændt fra mørkefald til solopgang. Vi har i mange år afprøvet forskellige pærer, for at se hvad der er bedst. De har ikke den højeste kvalitet af sådanne ting hernede og efter mange forskellige prøver, får jeg nu tilsendt GU10. Det er det bedste lys, kraftigt, stærkt og langtidsholdbart.

God sikkerhed med GU10

Det er det bedste med GU10. Hernede er der adskillige strømafbrud om ugen og de gamle pærer kunne slet ikke holde til det. De sprang hver gang der kom et strømafbrud og så skulle der jo skiftes pærer hele tiden. Det sker ikke med GU10. Det er en meget stærkere pære og man kan være sikker på at den holder i mange, mange timer. Vi har nu brugt GU10 i 3 måneder og vi kan bestemt mærke forskellen. Det har gjort os mere trygge efter vi er begyndt at bruge GU10 og det er vi selvfølgelige glade for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *