Sikre håndled med træningshandsker

En skade

Jeg er til dagligt håndboldspiller både på klubhold og landsholdet, hvor jeg er målmand. For nogle år tilbage pådrog jeg mig en skade midt under en kamp, da jeg forsøgte mig med at lukke af for modstanderens skud. Jeg fik blokeret for skuddet, så modstanderen ikke fik noget mål, men lige så snart jeg var færdig med at juble, kunne jeg godt mærke, at eller andet var grueligt galt med mit håndled, så var den del af min krop bolden ramte. Jeg byttede derfor straks plads med vores anden målmand, så jeg straks kunne få lagt noget is på og få den tjekket. Til en start blev vi enige om, at der nok ikke var noget synderligt galt, men det viste sig, at vi tog grueligt fejl. Det endte med, at jeg måtte sidde adskillige vigtige kampe over, da min hånd stadig ikke var kommet sig ordentligt. Jeg faktisk ude af spil i en hel måned, hvilket bestemt ikke var noget jeg var tilfreds med.
træningshandsker

Støtte med træningshandske

Endelig en dag føltes det som om, at min hånd var kommet sig, så jeg kunne endelig være med til træning. Dog var jeg en smule bekymret for, at træningen eventuelt ville bringe skaden tilbage, hvilket jeg fortalte til en af mine gode kammerater, som jeg spillede på hold med. Han sagde til mig, at jeg virkelig burde overveje at benytte mig af et par træningshandsker(læs mere her: http://www.bodylab.dk/shop/traeningshandsker-53c1.html),  da de ville kunne give mine hænder, samt håndled noget ekstra støtte, så jeg kunne undgå visse skader frem over. Umiddelbart syntes jeg, at det lød lidt mærkeligt at benytte sig af et par træningshandsker, men på den anden side, så kunne mine håndled virkelig godt bruge noget ekstra støtte. Jeg sprang derfor ud i det og ærligt talt, så har jeg siden da altid benyttet mig af et par træningshandsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *