Brændeovne er noget af det hyggeligste, du kan have i huset, fordi det både skaber stemning og varme. Når brændeovnen bliver tændt, så breder der sig en helt speciel stemning af hygge og samvær. Dog er det ikke alle brændeovne, der er helt sikre i forhold til din sundhed, og du skal derfor prøve at skifte den gamle brændte brændeovn ud med en pillebrændeovn. Læs med her og find ud af hvorfor!

God for miljøet med sine skærpede krav

Der er meget snak i dag om, at det hele skal være godt for miljøet og være bæredygtigt, og det kan selvfølgelig være svært at holde styr på hele tiden. Men der er steder, hvor du kan gøre en forskel uden, at det behøver være uoverskueligt.

Pillebrændeovnen har nemlig meget strenge krav til, hvor meget CO2 den må udlede. Samtidig udleder træpiller også kun det CO2, som træet alligevel ville udlede, hvis det blev nedbrudt på naturlig vis. Det vil altså sige at ikke nok med, at du skåner miljøet mest muligt ved at anskaffe en pillebrændeovn, så gør du også noget godt for jeres indeklima, da træpillerne er renere brændsel.

Pillebrændeovnen er billig i drift

Ved at anskaffe en pillebrændeovn til huset vil du altså være miljøvenlig, samtidig med at du får god varme i rummet, og det er en ideel situation.

Ydermere vil der også være endnu flere fordele ved at købe en ovn, der bruger træpiller, idet den er enorm billig i drift sammenlignet med andre slags varmekilder.

Kort fortalt sparer pillebrændeovnen dig faktisk for 70% på varmeregningen, fordi træpiller netop koster meget lidt og så brænder de i lang tid.

Det er derfor en god investering at skifte den gamle brændeovn ud med en miljøvenlig og billig pillebrændeovn, der vil give god varme og glæde i hjemmet.