Bloggen

Tennis turnering på betongulv

Jeg spillede meget tennis da jeg var i mine ungdomsår. Jeg havde brugt det meste af min barndom på at slå til den lille uskyldige gule bold. Jeg var grebet af sporten, fordi man skulle bruge hele kroppen for at spille og være meget taktisk. Samtidig var det også en meget let sport at udøve, da der var en tennis klub to kilometer fra mit hjem og det minimum kun krævede en anden spiller for at kunne spille, hvor fodbold eller håndbold kræver mange for at kunne spille.betongulv Jeg brugte mange timer på tennis banen i mange år og prøvede at følge Bjørn Borg i, at man bliver god hvis man fortsætter med at spille når det begynder at regne. Det var en lille landsbyklub, som var på vej frem, på mange områder, som jeg spillede i. medlemstallet steg, hvor de andres faldt og vi begyndte at få spillet vores hold op i nogle af de bedre rækker hvor konkurrencen blev hårdere.

Vinder af turneringen på betongulv

Der var en lille gruppe på min alder som ofte trænede sammen og var på nogenlunde niveau. Vi tog til turneringer sammen når vi kunne. Vi havde udset os en turnering i Sønderjylland, hvor vi alle kom ind i turneringen. Det var sådan at man skulle have x antal point for at kunne komme med i en turnering. Vores forældre nød godt af at vi tog til turnering sammen, så de alle ikke skulle køre hver gang. Vi kørte med en af de andres forældre og kom til klubben. Vi kiggede med det samme på hinanden da vi kom ind i hallen og så at det var tennisbaner med betongulv. Vi undrede os meget da ingen af os før havde prøvet at spille på et betongulv. Vi begyndte at varme op og kunne faktisk meget godt lide det. Efter to dages kampe viste det sig at jeg stod som vinder af turneringen på betongulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *